Gulvservice København

Referencer

Eksempler på udført arbejde

Afslibning og lakering af trægulve

gammelt trægulvnyt trægulv
gammelt trægulvnyt trægulv
gammelt trægulvnyt trægulv

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Ofte stillede spørgsmål

En gulvafslibning er det mest normale løsning og vil I de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. Ved en slibning, er det typisk mellem 0,5 mm og 1 mm man sliber af gulvet, da det typisk er nok til at fjerne misfarvninger og overfladiske ridser. Hvis gulvet skal høvles, fjerner man mellem dobbelt så meget og helt op til 4 gange så meget. Det betyder selvfølgelig også, at det ikke er noget man kan gøre for mange gange. Man vælger kun en afhøvling, hvis gulvet er meget slidt.

Det afhænger af en del parametre som f.eks. gulvets stand og andre følgende forhold:

  • Hvor mange dybe eller overfladiske ridser har gulvet.
  • Hvor stort et areal er der tale om.
  • Er gulvet ujævnt.
  • Hvilken tidligere efterbehandling, har gulvet fået.

Normalvis er det ikke selve afslibningen, der tager længst tid, men derimod efterbehandlingen, da tørretiden mellem de forskellige lag tit er dét der tager tid. Hyrer du en professionel gulvsliber med mange års erfaring, kan du forvente at et normalt gulv i en 50 m2 lejlighed kan slibes på 4-5 timer.

Der er støvposer på maskinen, som tager en del af støvet, men man kan desværre ikke undgå det 100%. Når vi har at gøre med gulvafhøvling og gulvslibning af trægulv vil der altid være støv. En afhøvling vil medføre en del mere støv end en afslibning. Ved en almindelig afslibning kan man som regel tage støvet bare ved at tørre af med en fugtig klud. Efter en gulvafhøvling kan man godt forvente, at der er brug for en grundig rengøring.

Når vi er færdige med arbejdet, støvsuger vi selvfølgelig altid, da det er vigtigt at gulvet er frit for støv, når vi skal påføre efterbehandlingen.

Vi er eksperter i gulvafslibning gulvafhøvling gulvbehandling

Vi er eksperter i

gulvafslibning gulvafhøvling gulvbehandling gulvlakering