Wilquin Epoxy

Find den helt rigtige fagmand i dit nærområde
Wilquin Epoxy logo

Kontakt oplysninger

Kompetencer

Wilquin Epoxy

Specialister i epoxy-, PU- og designgulve

Wilquin Epoxy er et gulvfirma, der leverer tilpassede gulve inden for epoxy-, PU- og designgulve til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen er de kendt for deres høje kvalitet og innovative tilgang til gulvbelægning, som kombinerer æstetik og funktionalitet.

Epoxygulve – En robust og alsidig løsning

Epoxygulve er blevet et populært valg både i industri og private hjem. Det skyldes deres lange holdbarhed, slidstyrke og modstandsdygtighed over for kemikalier og tunge belastninger. Hos Wilquin Epoxy er de eksperter i at lave epoxygulve, der ikke kun er funktionelle, men også flotte at se på.

Epoxygulve bruges ofte i lagerhaller, garager og værksteder, men deres minimalistiske og moderne udtryk har også gjort dem til et populært valg i private hjem. Et epoxygulv kan nemlig tilpasses i både farve og overfladetekstur, hvilket giver kunderne mulighed for at få et gulv, der matcher deres specifikke behov og stil. Uanset om du har brug for en skridsikker overflade eller en højglans finish, kan Wilquin Epoxy levere et flot resultat.

PU-gulve – Komfort og fleksibilitet

PU-gulve (polyurethan) er et andet populært valg, især i rum, hvor komfort og fleksibilitet er i fokus. PU-gulve har en blødere overflade sammenlignet med epoxy og er mere fleksible, hvilket gør dem behagelige at gå på. De er derfor lidt mere egnede til boliger, kontorer og institutioner, hvor komfort er en prioritet.

PU-gulve er også kendt for deres evne til at reducere støj, da de er lydabsorberende. Dette gør dem særligt velegnede til steder, hvor der er behov for ro og mindre støjforurening. Gulvene er desuden lette at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dem til en praktisk løsning i både private og offentlige miljøer.

Designgulve – Skab dit eget udtryk

Wilquin Epoxy er også specialister i designgulve, som giver kunderne mulighed for at få helt unikke gulve. Disse gulve kombinerer æstetik med funktionalitet og kan tilpasses med forskellige farver, mønstre og teksturer. Designgulve er særligt populære i moderne i butikker og kontorer, hvor der ønskes et personligt og eksklusivt udtryk.

En af de mest populære og unikke gulve, som Wilquin Epoxy tilbyder, er metallic PU-gulve. Disse gulve har en metallisk glans, der skaber en visuel dybde og et eksklusivt look. Metallic PU-gulve kan tilpasses i forskellige farver og nuancer, hvilket gør dem til et perfekt valg for dem, der ønsker et markant og iøjnefaldende gulvdesign. De er en af de få i Danmark, der kan tilbyde dette helt unikke gulv.

Miljøvenlige gulve

Wilquin Epoxy er bevidste om vigtigheden af at tilbyde bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Mange af deres gulvbelægninger er fremstillet med fokus på at minimere miljøpåvirkningen. For eksempel anvender de opløsningsmiddelfrie produkter og materialer, der er designet til at have en lang levetid.

Epoxy- og PU-gulve er kendt for deres holdbarhed, hvilket betyder, at de kan holde i mange år udskiftning. Dette giver ikke kun mindre affald, men mindsker også ressourceforbruget over tid, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg for både private og erhvervskunder.

Ekspertise og kvalitetshåndværk

Med Wilquin Epoxy kan du forvente et højt niveau og en flot kundeservice, de mener nemlig at hastværk det er lastværk. Fra den første rådgivning til den endelige installation arbejder deres gulvlæggere tæt sammen med kunden for at sikre, at alle ønsker og behov opfyldes. Deres professionelle gulvlæggere sørger desuden for, at installationen udføres med opmærksomhed på detaljerne, så slutresultatet bliver både flot, men også holdbart.

Med deres erfaring, håndværk og kundetilfredshed er Wilquin Epoxy et oplagt valg, når det kommer til epoxy-, PU- og designgulve. Uanset projektets størrelse eller kompleksitet, kan de altså levere!

Vi har formidlet mere end 500.000 opgaver

Skal vi også videreformidle dit projekt?

Andre lignende firmaer

Hos Gulvafslibning Center tilbyder vi professionelle gulvbehandlinger. Så hvad end du drømmer om en gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvlakering, gulvreparationer, oliebehandling, ludbehandling, overfladebehandling eller efterbehandling af gulve har vi ekspertisen. Vores mål...

Med mange års erfaring inden for gulvbranchen leverer KBH Industri og Designgulv altid gulve af højeste kvalitet, skræddersyet til hvert enkelt projekt. Som professionel gulvlægger sørger han for at vælge...

Betingelser for indsendelse af opgave på gulvservice-københavn.dk

Vi tager behandling af de opgaver vi får indsendt meget alvorligt og vil gør alt hvad der står i vores magt for at matche dig som bygherrer, med firmaer der både har tiden og kompetencen.

Derfor bør du være tilgængelig på det oplyste telefonnummer de kommende dage efter udfyldelse af denne formular, i tilfælde af at vi har spørgsmål til din opgave.

Du bør også kun indsende opgaver, som du har tænkt dig at få udført i nærmeste fremtid.

Find Håndværker ApS, som driver gulvservice-københavn.dk, kan i nogle tilfælde ikke garantere, at vi kan finde tre firmaer, der kan påtage sig din opgave.

Vi vil dog altid gøre vores bedste for at sikre at din opgave bliver løst tilfredsstillende og til en god og rimelig pris uanset hvad.

Det sker at vi benytter de indsendte opgaver til markedsføring af gulvservice-københavn.dk og de andre portaler der drives af Find Håndværker ApS

Dette betyder, at dele af opgavebeskrivelsen kan blive offentliggjort på gulvservice-københavn.dk eller andre portaler og hjemmesider der er ejet og drevet af Find Håndværker ApS. Vi offentliggør dog aldrig personlige oplysninger.

Find Håndværker ApS påtager sig ikke ansvar i tvister mellem bruger og håndværker. Hvis en bruger er utilfreds med det udførte arbejde, er det kun håndværkeren, der kan holdes ansvarlig.