Gulvservice København

Pris på gulvafslibning

Priseksempler

Afslibning af 50m2

DKK 7 500 inkl. moms
 • Behandling 3x hvid pigmenteret mat lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

Afslibning 70m2

DKK 9 625 inkl. moms
 • Behandling 3x natur mat lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

Afslibning af 100m2

DKK 12 500 inkl. moms
 • Behandling hvid lud og hvid sæbe
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Ofte stillede spørgsmål

En gulvafslibning er det mest normale løsning og vil I de fleste tilfælde være nok. Ved en slibning, er det typisk mellem 0,5 mm og 1 mm man sliber af gulvet, da det typisk er nok til at fjerne misfarvninger og overfladiske ridser. Hvis gulvet skal høvles, fjerner man mellem dobbelt så meget og helt op til 4 gange så meget. Det betyder selvfølgelig også, at det ikke er noget man kan gøre for mange gange. Man vælger kun en afhøvling, hvis gulvet er meget slidt.
Det afhænger af en del parameter som gulvet stand og andre følgende forhold:
 • Hvor mange dybe eller overfladiske ridser gulvet har.
 • Hvor stort et areal er der tale om.
 • Er gulvet ujævnt.
 • Hvilken tidligere efterbehandling, har gulvet fået.
Normalvis er det ikke selve afslibningen, der tager længst tid, men derimod efterbehandlingen, da tørretiden mellem de forskellige lag tit er det der tager tid. Hyrer du en professionel gulvsliber med mange års erfaring, kan du forvente at et normalt gulv i en 50 m2 lejlighed kan slibes på 4-5 timer.
Der er støvposer på maskinen, som tager en del, men man kan ikke undgå det 100%. Når vi har med gulvafhøvling og gulvslibning af trægulv vil der altid være støv. En afhøvling vil medfører en del mere støv end ved en afslibning . Ved en almindelig afslibning kan man som regel tage støvet bare ved at tørre af med en fugtig klud. Efter en gulvafhøvling kan man godt forvente, at der er brug for en rengøring. Når vi er færdige med arbejdet støvsuger vi selvfølgelig altid, det er vigtigt at gulvet er fri for støv når vi skal påføre efterbehandlingen.

Pris på gulvafslibning

Ingen gulve eller opgaver er ens, der er flere faktorer som træsort, størrelse og behandling på overfladen som har en betydning for opgaven. Det gør det svært at lave en vejledende pris på, hvad netop din opgave vil koste. Derfor vil det hverken gavne dig eller os, med en fast pris, før vi har været i dialog med dig.

Men har du et trægulv, som du overvejer at få ordnet. Så kan du gøre bruge af vores beregner til at få en ca. pris på præcis din opgave. Den vil inden for et minut, give dig et estimat af prisen på gulvafslibning, så du kan få lidt tid til at tænke over, om projektet er noget for dig.

Hvad koster gulvafslibning

Du skal selvfølgelig tage højde for at prisen på gulvafslibning, kan variere fra prisberegnerens overslag, da der er ting prisberegneren ikke kan tage højde for, eftersom ingen trægulve er ens. Især dit trægulv stand, har en del at sige.

Hos gulvservice-København gør vi alt for at yde den bedste service for vores kunder. Derfor vil vi altid anbefale dig at få et gratis og uforpligtende tilbud, som matcher din opgave og dine specifikke ønsker. Så for at finde den rette pris til dig, tager vi altid en indledende samtale, hvor vi drøfter din opgave og hvilke ønsker du har til det færdige resultat, med disse oplysninger kan vi give dig et skræddersyet tilbud, som løser dine opgaver til den bedste pris og med det bedste resultat.

Hvordan udregner vi prisen?

Som sagt er der mange forskellige faktorer vi kigger på, når vi skal udarbejde et tilbud på gulvafhøvling, gulvslibning og/eller efterbehandling. Ingen gulve er som sagt ens, hvorfor gulvets nuværende stand er vigtig at tage i betragtning inden vi kan sammensætte et tilbud.

Altså prisen udregnes ud fra følgende faktorer:

 • Dit gulvs aktuelle tilstand?
 • Hvad skal der gøres ved gulvet? 
 • Skal det afhøvles, afslibes eller kan en polering klare opgaven, for at opnå det ønskede resultat.
 • Når den første del af arbejdet er udført, hvilken efterbehandling skal dit gulv så bruge?

Når vi har fået beskrevet alle detaljerne, kan vi udarbejde et helt uforpligtende tilbud, der passer lige netop til dine behov og ønsker, for at opnå dit drømme gulv. På den måde undgår vi misforståelser – så når du modtager et tilbud fra os, kan vi garantere at alle detaljer er taget i betragtning. Du kommer altså ikke til at stå tilbage med en kæmpe uforudset regning, fordi der er opstået vanskeligheder.

Så hvis du har brug for liv i dine gamle gulve igen, så hold dig ikke tilbage med at kontakte hos. For uanset standen på dit nuværende gulv, kan vi garantere at vores resultat vil bringe et smil frem.

nyt gulvafhøvling i københavn
Nyt trægulv

Vi er eksperter i gulvafslibning gulvafhøvling gulvbehandling

Vi er eksperter i

gulvafslibning gulvafhøvling gulvbehandling gulvlakering