Gulvservice København

Gulvbehandling

Hvis du er i tvivl om hvorvidt, du skal vælge os til din gulvbehandling, får du her
4 gode grunde til at vælge os til gulvbehandling i København og omegn:

Kompetent udførsel af gulvbehandling i København

Gulvservice København  har mange års erfaring med gulvbehandling i København, og har stor ekspertise her indenfor. Vi er derfor også indforstået med, at effektivitet spiller en afgørende rolle, kunderne skal stilles tilfredse med vores arbejde.

Med denne viden er vi i stand til, at udføre vores arbejde til perfektion for dig. Står du derfor med et mindre kønt gulv med mange dybe ridser, vil det helt rigtige valg til din gulvbehandling være Gulvservice København.

Vores unikke erfaring indenfor gulvverdenen gør, at vi med den reneste samvittighed kan kalde os gulveksperter. Vi lægger meget ære i, at behandle både kunder og gulve med den respekt de fortjener. Netop derfor forlader vi aldrig en kunde før denne er tilfreds, og før vi har ryddet op efter os selv.

Én af vores topprioriteter er din tryghed. Derfor er vi tilmeldt byg garanti, som betyder, at du har 3 års garanti efter vi har afsluttet din gulvbehandling i København.

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Gulvbehandling af dit trægulv

Når dit gulv har fået en slibning, er det tid til at udføre en afsluttende gulvbehandling.
Behandlingen af dit trægulv har en noget større betydning, end man lige umiddelbart skulle tro.

Gulvafslibning og efterbehandling er to ord, som altid går skulder ved skulder, da det altid er utrolig vigtigt at efterbehandle dit trægulv. Det er ved den lejlighed vigtigt, at du tænker dig godt om, når du vælger din efterbehandling. Behandlingen har en stor betydning for dit gulvs holdbarhed og udseende, det er slet ikke til at komme uden om. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker professionel rådgivning på området.

Mange har svært ved at beslutte sig for, hvilken behandling de skal vælge til deres gulve. Så når du skal vælge din gulvbehandling, anbefaler vi altid at du allierer dig med nogle fagfolk. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du fra starten vælger den rette gulvbehandling, så du ikke fortryder og mange år frem, skal være utilfreds med dit gulv. Er du i tvivl, står vi altid til rådighed med rådgivning omkring dit valg af efterbehandling

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for løsninger indenfor gulvbehandling, og en lang række af dem vil kunne indfri dine behov og forventninger. En efterbehandling foretages normalt med lak, lud eller olie, som danner et beskyttende lag på overfladen af træet. Behovet for at pleje gulvet er minimal med de efterbehandlinger vi har i dag, overfladebehandlingerne skal bare være holdbare og vandafvisende.

Det betyder ikke, at det ikke stadig kan være en jungle at finde rundt i, når valget står mellem hvid olie, hvid lak, hvid lud, naturolie eller en af de mange andre alternativer. Skal du have slebet dit gulv for første gang, er det derfor helt naturligt, at det kan være svært for dig at vælge den rigtige efterbehandling. Men det betyder ikke at du skal føle dig helt fortabt. Kontakt os gerne for sparring og rådgivning, så vil vi fortælle om dig om dine muligheder og vejlede dig i hvilke fordele og ulemper der kan være ved de forskellige behandlinger.

Hvornår kan jeg gå på mit gulv og hvordan vedligeholder jeg det?

Efter en endt gulvbehandling, er det vigtigt at væbne sig med tålmodighed. Det lidt individuelt, hvornår du må betræde gulvet efter en behandling, er du i tvivl kan du altid forhører dig os vores personale. Som udgangspunkt anbefaler vi altid at der går mellem 4-6 timer før du betræder gulvet, efter den sidste behandling.
Når vi snakker vedligeholdelse af trægulv, er der meget forskel på hvordan du vedligeholde dit gulv korrekt. Det har altså stor betydning om dit trægulv er blevet behandlet med lak, lud eller olie.
Men bare rolig, det er ikke en større videnskab at vedligeholde et trægulv.
Du kan altid tjekke vores guide ud hvis du er i tvivl om, hvordan du vedligeholder lige netop dit gulv.

ny gulvlakering af trægulv

Gulvservice Københavns bud på en
pris på gulvbehandling

Mange gange kan det være svært, at finde en fornuftig pris på din gulvbehandling.

En gulvbehandling vil med 100% garanti gøre kæmpe forskel på dit gulv. Det gælder både gulvets udseende og slidstyrke. Dette skyldes laget du påfører ovenpå det afslebne træ, som bestemmer farven, nuancen og slidstyrken.

Gulvbehandlingerne hos Gulvservice København har resulteret i et hav af tilfredse kunder,
hvilket gør at vi fortsætter med at være deres foretrukne gulvmand.

Så selvom det lyder som en gammel løgn, så kan du med ro i maven tro på,
at vores kompetente gulvbehandlinger hænger sammen med en rimelig pris.

Står du derfor og er interesseret – eller har du spørgsmål til os, så står vi klar til at modtage din henvendelse.
Vi kommer derudover gerne med et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Kan mit gulv tåle alle slags behandlinger?

Der findes adskillige slags gulve, som har behov for hver deres efterbehandling. Har du et lamelgulv er det begrænset hvad det kan tåle i forhold til eksempelvis et massivt trægulv. Problemet med et lamelgulv er at staverne bliver limet med en lim som kan blive løsnet af formeret vand. Derfor kan fejlbehandlede gulve senere ende som en dyr fornøjelse. Hvis du ikke er helt sikker på hvad du laver, så kontakt nogen fagfolk.

Kan jeg ændre min gulvbehandling?

Hvis du vil ændre din gulvbehandling, skal du have foretaget en gulvafslibning, så du får fjernet alt den gamle behandling. Det er vigtigt at de bliver flotte og glatte, der må altså ikke være rester af den gamle gulvbehandling, da det vil påvirke resultatet når den nye behandling påføres. Det er derfor altid vigtigt, at du vælger den rigtig gulvbehandling inden gulvet behandles, det bliver hurtig en dyr fornøjelse at gøre processen om, hvis du er utilfreds med din behandling.

Hvordan vælger jeg den bedste gulvbehandling?

Man kan ikke bare sige en gulvbehandling er bedre end en anden, hver gulvbehandling har hver sine fordele og ulemper. Nogle behandlinger er nemmere at vedligeholde end andre. Det er især vigtig at gøre sig en overvejelser over hvor mange timer man vil ligge i vedligeholdelse gennem årene.
Når du skal vælge din gulvbehandling, er det vigtigt du altid sætter dine personlige ønsker og behov i fokus. Det er rigtig godt at gøre sig nogen overvejelser omkring:
Hvor nemt skal gulvet være at vedligeholde? hvilket look skal gulvet have, råt, naturligt eller en kombination? Beskriv dine ønsker for os, så kan vi helt sikkert sammen finde frem til den behandling der matcher dine krav.
Vi har nogle efterbehandlinger, som er meget populære, men det meget vigtigt for os, at du får det ønsket resultat. Så vi vil aldrig råde dig til at følge strømmen. Efterbehandlinger er en smagssag og det er vigtigt at behandlingens look passer ind dit hjem, så du bliver glad og føler dig tilpas.
Hos Gulvservice København har vi en lang række behandlinger som dækker vidt forskellige ønsker. Igennem en dialog med kunden, finder vi altid frem til det rette valg.

Hvem klarer efterbehandlingen?

Du kan helt sikkert læse dig frem til hvordan man efterbehandler et trægulv. Men hvis du ikke har erfaringen med dig vil du aldrig opnå det samme resultat, som en gulvsliber med mange års erfaring. Vi vil til hver en tid anbefale, at du lader en professionel gulvsliber klare både gulvafhøvling og behandling for opnå det flotteste resultat. Gulvservice København kan klare alle efterbehandlinger vi har gjort det over 1000 gange før, så vi ved garanti hvordan vi behandler dit gulv bedst muligt. Du kan altså trykt overlade opgaven til os også vil vi forsikre dig om, at du får det flotteste trægulv.

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

nyt gulv