Gulvservice København

Gulvafslibning

Hvorfor skal du vælge os til gulvafslibning i København og omegn?
Vi er yderst konkurrencedygtige bl.a. pga. følgende kriterier:

Effektiv og kvalitetsgaranteret gulvafslibning i København og omegn

Står du og mangler en kompetent og professionel gulvmand til din gulvafslibning i København og omegn?

Så er du kommet til det helt rette sted, da vi altid står klar til at hjælpe med at forvandle dit gamle slidte gulv til et smukt underlag, som du kan fryde dig over at vise frem og gå på.

Vi har efterhånden været i branchen i 20 år, og har gennem tiden ydet service for både virksomheder, privatpersoner og offentlige institutioner i København og omegn.

Med vores store erfaring og utallige af succesfuldt afsluttede opgaver kan vi med god samvittighed kalde os for eksperter indenfor gulvafslibning.

Hos Gulvservice København går vi meget op i altid at arbejde hurtigt og effektivt, så ligeså snart du har booket en tid hos os, kan du se frem til et lækkert nysleben gulv inden længe.

Vi har stor erfaring indenfor alle slags behandlinger af dit trægulv. Så hvis du skal have afhøvlet, behandlet eller lakeret, gør vi gerne dét. Dette betyder også, at vi altid er klar til at stå for din gulvafslibning i København.

Vi går ind til hver en opgave med åbent sind og blod på tanden, hvilket betyder, at du som kunde med garanti vil blive efterladt med stor tilfredshed, når vi har slebet færdigt, pakket sammen og ryddet op.

Hvis det har vækket din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Vi har forståelsen for en attraktiv pris på gulvafslibning

Vi er indforstået med, at et nyt gulv kan koste mange penge – det ved vi, men en professionelt udført gulvafslibning har en meget lavere pris, og gør stort set det samme udseendemæssigt.

Du er måske en af dem, som kigger på dit gulv og tænker, at det har brug for at blive skiftet ud.

Det er sjældent, at det er nødvendigt at udskifte hele gulvet. En gulvafslibning kan nemlig gøre underværker både når det kommer til pris samt udseende.
Og med et afsluttende lag gulvlakering, kan man se hvordan det gamle trægulv, pludselig liver op igen.

Vores gulvafslibninger har resulteret i en enorm tilfredshed blandt vores kunder, og er fortsat den foretrukne metode at benytte.

Vi har i Danmark mange gamle boliger, særligt lejligheder, som er bygget med trægulve.

Trægulvene nu til dags er lavet af tykt træ og kan derfor tåle flere afslibninger – faktisk flere end du tror.

Så hvis du skulle stå og være i tvivl om, hvorvidt du har brug for en gulvafslibning til en god pris, så kontakt os endelig og lad os have en samtale, hvor du kan få et uforpligtende tilbud.

Har dit trægulv brug for nyt liv?

Et nedslidt trægulv kan tit friskes op, med den mest anvendte løsning som er en gulvafslibning.

Det er mere sjældent, at der bliver brug for at høvle gulvet, hvilket også slider mere på gulvet end en gulvafslibning.

Måden vi sliber dit gulv på, er ret effektiv. Der behøves ikke at slibes mere end omkring en millimeter af overfladen, for at gøre gulvet klar til behandling.

Efter hvilken gulvtype du har, består efterbehandling af enten lak, lud, olie, maling eller hvad du nu selv har af ønsker.
Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, vi står altid klar til at rådgive om, hvad der er bedst for netop dit trægulv.
Hos Gulvservice København har vi mere end 30 års erfaring med gulvafslibning. Vi ved præcis hvilken type afslibning dit gulv har brug for, så du opnår en smuk og ensartet struktur, samt en slidstærk overflade, som vil holde i mange år fremover.

Hvordan ved jeg om mit gulv, trænger til en afslibning?

Hvis der er mange synlige ridser på dit trægulv, eller hvis lakken er slidt igennem, er det tid til at tænke på en afslibning.

Har du husdyr, kan du godt regne med at det skal slibes lidt oftere, da især hunde har det med at sætte sine spor i trægulvet. Hvis man har mindre børn, kan det samme problem opstå, da de har det med at tabe ting, der kan lave små ridser i gulvet.

Disse mærker er ofte ret tydelige, men heldigvis kan man nemt slippe af med dem igen. En let gulvslibning kan løse det, uanset hvilken kvalitet gulvet har og ligegyldig om det er sæbe, olie eller lak det er behandlet med.

Efterfølgende kan du frit vælge, hvilken efterbehandling du foretrækker til dit gulv. Der er selvfølgelig både fordel og ulemper ved alle behandlinger, men i sidste ende er det et spørgsmål om hvad du som kunde ønsker.

Hvis du er i tvivl, er vi selvfølgelig altid behjælpelige med en vejledning i de forskellige typer af overfladebehandlinger. Så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Gulvafslibning med et flot resultat

Når gulvet først er slebet, gør man det ikke bare lige om igen, hvis man ikke har fået det ønskede resultat.

Derfor er det altid med stor perfektion og omhyggelighed, at vi går til opgaven. Vi kan garantere et godt stykke håndværk første gang, eftersom vi gennem årene har slebet flere gulve end de fleste, så derfor vi ved hvordan det skal gøres.

Det er vigtigt for os, at kunderne altid står tilbage med en god oplevelse, når de har valgt at bruge vores service – beundringsværdige gulve. Her er vores tekniske snilde og erfaring altafgørende for dig som kunde.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Når man snakker gulvafslibning kan man slibe fra 0,5 mm til 1 mm af trægulvet.
Vi udfører en gulvafslibning, ved altid at starte med en grovkornet type sandpapir, da det fjerner de tidligere rester fra efterbehandlinger og hvis der er ujævnheder, bliver de rettet til. Det skaber en fin ensartet overflade på hele gulvet.

Herefter foretager vi det, som kaldes en finslibning. Det gøres ved at vi sliber med en meget finere type sandpapir. På den måde får man den pæneste og glatteste overflade, altså det flotteste resultat i sidste ende.

Efter gulvslibningen er udført på gulvets store overflader, skal alle kanter og hjørner manuelt slibes med en kantsliber, da den store gulvsliber ikke kan komme ordentlig ind ved hjørner og kanter.
Vi anbefaler, at man i samme omgang får slebet dørtrinene, da det lige giver prikken over i’et.

Herefter skal gulvet have en efterbehandling, så man beskytter og skåner gulvet. Vi hjælper dig selvfølgelig med rådgivning omkring dine muligheder indenfor lak, lud eller olie, så du får præcis det gulv som du ønsker.

Samtidig skal du ikke være nervøs for hvordan du holder dit gulv pænt, vi guider dig derefter igennem, hvordan du vedligeholder dit gulv ift. den valgte efterbehandling.

Gulvservice København lever af at være kvalitetsbevidste, derfor benytter vi kun professionelle gulvprodukter. Vores effektivitet har samtidig gjort, at vores priser passer ind i budgettet hos de fleste folk.

Tåler alle trægulve gulvafslibning?

Hvis du har misfarvede, slidte eller kedelige gulve er gulvafslibning løsningen. Man kan udføre gulvafslibning på alle lamelgulve og massive trægulve, uagtet træsorten.
En gulvafslibning bruges til at fjerne den gamle gulvbehandling, på alle typer bræddegulve, fyrretræsgulve, plankegulve osv. Hvis gulvene i visse tilfælde er for skæve, kan det blive nødvendigt med en gulvafhøvling.

Kan jeg selv slibe mit trægulv?

Ja, det kan du selvfølgelig godt. Men medmindre du ved hvad du laver, kan det hurtigt ende ud i en meget dyrere løsning. Det kræver en masse erfaring at håndtere de maskiner, der bruges til gulvafslibning.
Hvis du først har fået lavet en skade på gulvet, kan det blive svært at rette op på.
Så i langt de fleste tilfælde er den bedste løsning at hyre en professionel, med mange opgaver på cv’et.

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Træhøvl med hånd
Trægulv
gulvbehandling i københavn gjort for nyligt