Gulvservice København

Gulvafhøvling

Hvis du går og mangler en kompetent fagmand til at udføre din gulvafhøvling,
så får du her 4 gode  grunde til hvorfor, du skal vælge lige netop os: 

Effektiv og professionel gulvafhøvling i København og omegn

Gulvservice København har stor erfaring indenfor gulvbranchen, og har stor ekspertise indenfor gulvafhøvling i København. Derfor er vi også indforstået med, at effektivitet spiller en vigtig rolle, når det kommer til at stille kunderne tilfredse.

Denne viden gør, at vi er i stand til, at udføre arbejdet for dig til perfektion. Så står du med et skadet gulv med mange dybe ridser og ujævnheder, vil Gulvservice København være det oplagte valg til din gulvafhøvling i København.

Vores brede erfaring indenfor gulvverdenen gør, at vi med god smag i munden kan kalde os selv for gulveksperter. Vi lægger en dyd i, at behandle både kunde og gulv med respekt, og derfor forlader vi aldrig en arbejdsplads, før vi har ryddet op, og er sikre på at kunden er 100% tilfredse med det stykke arbejde, som vi har leveret.

Din tryghed er en af vores topprioriteter, og derfor har du tilfredshedsgaranti, når du vælger os til at udføre din gulvafhøvling i København.

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Der er stor forskel i pris mellem gulvafhøvling og et helt nyt gulv

Et nyt gulv kan nogle gange være vejen frem til et nyt og flot underlag, men du kan med sikkerhed ikke matche en given pris på en gulvafhøvling med det nyt gulv.

En gulvafhøvling kan fuldstændig ændre looket på dit gamle og slidte trægulv. Det er lige meget om der er spartelklatter, ujævnheder, dybe ridser eller hvad det skulle være.

Ved en gulvafhøvling går man simpelt ind under overfladen på træet og fjerne helt op til 2-4 mm af træet, hvilket resulterer i, at man pludselig står med det naturlige og originale træ, som man havde til at starte med, da gulvet blev lagt. Og med en gulvafslibning og noget lak oveni, kan du lige så godt spare de penge, og bruge dem på andre fornøjelser.

Der kan dog være nogle ting, som kan påvirke din pris på en gulvafhøvling.
Én af de mest betydende faktorer er antallet af kvadratmeter du gerne vil have afhøvlet.

Men samtidigt skal der tages højes for bl.a. standen på gulvet, gulvtype og mange andre faktorer, inden vi kan komme med et kvalificeret bud på en pris på din gulvafhøvling.

Ønsker du en troværdig og ærlig gulvmand til, at komme med et uforpligtende tilbud på din gulvafhøvling, skal du endelig være velkommen til at kontakte os.

Skal Gulvservice København hjælpe dig med gulvafhøvling?

Hvis du har et trægulv i København eller omegn, som trænger til en gulvafhøvling, så skal du selvfølgelig  vælge os. Vi har gennem vores mange afsluttede opgaver, fået os en unik erfaring og viden på området, som vi hver dag bruger hos vores kunder.

Hvis du er i tvivl om dit trægulv trænger til en afhøvling eller en afslibning, så er du velkommen til at kontakte os, så kan vi komme ud til dig og se på det.

Ligegyldigt hvilken behandling dit gulv har brug for, så får du et helt gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer, så du altid kan tage dig tid til at beslutte dig efterfølgende.

Hvordan udføres en gulvafhøvling?

Når gulvet skal afhøvles, bruger vi en afhøvlingsmaskine. Maskinen høvler gulvet med knive i modsætning til slibepapir som bruges ved gulvafslibning. De to ting skal ikke forveksles, for en gulvslibning er for de fleste nok til at opnå et flot resultat.

En gulvafhøvling kræver høj præcision, så vi undgår tydelige slibemærker eller niveauforskelle i gulvet. Man foretager kun en afhøvling, når man har med et meget gammelt bræddegulv, plankegulv eller fyrretræsgulv med fernis at gøre. Hvis dit gulv er skævt, malet eller bølget får de også brug for en afhøvling.

Når man udfører en gulvafhøvling, skal man tage højde for søm og ujævnhed, hvilket kan komplicere processen. Ved en gulvafhøvling, kan man høvle helt fra 2 -4 mm af gulvet. Det kan lyde af meget, men det er i visse situationer nødvendigt, for at ende med et tilfredsstillende resultat.

Du kan dog forholde dig helt rolig, for gennem tiden har vi afhøvlet et hav af gulve og er eksperter på området.

Hvad sker der efter en gulvafhøvling?

Når man har fået foretaget sig en gulvafhøvling, skal der altid slibes efter, for at overfladen bliver glattere og finere i træet.

På denne måde gør vi gulvet klar til efterbehandling. Processen afsluttes altid med en gulvbehandling, som for eksempel kunne være et lag lak eller lud, inden man tager gulvet i brug igen. Dette gør man for at beskytte gulvet på ny, så det er mere resistent overfor skarpe og hårde genstande.

Derudover kan man vælge hvilken farve og nuance gulvet skal lakeres i, så man kan få lige dét look man eftersøger til sit gulv.

Kan mit gulv reddes?

Mange tror fejlagtigt, at et meget skadet gulv skal udskiftet. Det dog meget sjældent tilfældet. Når først vi har udført afhøvlingen, afslibningen og efterbehandlingen er de fleste gulve så gode som nye. I de fleste tilfælde vil du egentlig ikke kunne se, at gulvet har være beskadiget.

Du skal dog alligevel passe på dine gulve, da for mange afhøvlinger slider på dit gulv og kan gøre det mindre solidt. Derfor vil vi til hver en tid anbefale at du plejer og passer godt på dine gulve, så det kun i værste tilfælde, bliver nødvendigt med en afhøvling.

ny gulvlakering af trægulv