Gulvservice København

Gulvlakering

Hvis du står og søger en kompetent fagmand til at udføre din gulvlakering,
så får du her 4 gode  grunde til hvorfor, du skal vælge lige netop os: 

Gulvlakering - Den optimale metode at beskytte dit gulv

Formålet med en gulvlakering er først og fremmest at øge dit gulvs slidstyrke, og ikke desto mindre skal det blive lækkert at kigge på. Der vil gennem et gulvs levetid, blive trådt rigtig gange på det, og der vil blive slæbt mange stole henover det. Af dén simple årsag, er det essentielt for dit gulv, at det er godt beskyttet mod udefrakommende genstande.

Kort fortalt vil en gulvlakering være et yderst profitabelt valg, så du er sikret flotte gulve mange år frem.

Gulvservice København er eksperter i at få beskyttet dine trægulve. Med vores mange års erfaring og høje ekspertise er du garanteret en gulvlakering fra øverste hylde. Mistænker du derfor at dit gulv trænger til en optimal beskyttelse, kan du trygt stole på os.

Kontakt os endelig pr. mail eller via vores kontaktformular.

flot trægulv gulvlakering i københavn

Få et uforpligtende tilbud
indenfor 24 timer!

Få et godt tilbud

Gulvservice København udfører yderst kompetent gulvlakering

Vi er hos Gulvservice København yderst kompetente og professionelle til at udføre din gulvlakering i København. Står du derfor og mangler en til at udføre dette, er vi de helt rette for dig.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, da vi finder stor tilfredshed og glæde i at opleve vores kunders gulve forvandle sig gennem vores arbejde.

Efter næsten 20 år i gulvbranchen har vi beskæftiget os med gulvservice indenfor både virksomheder, privatpersoner og offentlige institutioner.

Vi kan derfor med denne erfaring og tusinder af tilfredse kunder kalde os selv for eksperter til udførsel af gulvlakering i København.

Vi går her hos os meget op i effektivitet samt tempo. Det betyder dog ikke at vi går ned på kvalitet. Lige så snart du har fået booket en tid hos os, kan du fortrøstningsfuldt regne med et komplet forvandlet gulv inden for kort tid.

Hos Gulvservice København har vi haft med alle slags behandlinger af gulv at gøre genne vores aktive år.

Du vil altid blive mødt med et åbent sind og blod på tanden, hvilket du profiterer på, da du derved vil blive efterladt med et tilfredstillende resultat, når vi er færdige med din gulvlakering i København.

Få udført en
gulvlakering til en fornuftig pris

Et nyt gulv kan være rigtig flot, men kan derimod også komme til at koste dig en masse penge – det ved vi, men en gulvafslibning efterfulgt af en gulvlakering vil til hver en tid have en mere fordelagtig pris for dig.

Mange kigge nemlig på deres gamle og meget slidte gulv, og tror at den eneste løsning der findes, er et helt nyt gulv. Dette er dog langt fra sandheden.

En gulvafslibning efterfulgt af en gulvlakering kan de fleste gange gøre kæmpe forskel for udseendet af dine gulve.

Vores gulvlakeringer har med tiden skabt et hav af glade og tilfredse kunder, og derfor vil vi med stor sandsynlighed, være de første de kontakter næste gang, de skal i gang med ‘projekt gulv’.

Dette skyldes bl.a. også, at vi er i stand til at give en yderst konkurrence dygtig pris på gulvlakering.

Så hvis du står, og er i tvivl om hvorvidt, du skal have et nyt gulv, eller bare har brug for, at vi hos Gulvservice København kommer forbi og bringer det tilbage til live vha. en gulvlakering til lav pris.

Så tøv ikke med at kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular.

Få en kompetent og professionel rådgivning fra erfaren gulvmand

Hos Gulvservice København har vi altid fokus på at have en god kommunikation med vores kunder.

Det er efter vores mening nøglen til, at vi kan tilbyde dig det bedste og mest optimale resultat af din gulvlakering når det er slut.

Der er ikke nogle gulve der er ens, og derfor vil hverken rådgivningen eller vejledningen fra os være det.

Vi vægter ærlighed højt, og derfor er vi ikke blege for, at skulle fraråde dig at få lavet et stykke gulvarbejde, hvis ikke vi mener at det er nødvendigt eller det rigtige for dit gulv.

Du kan dog være sikker på én ting, og det er at, vi altid lytter til dig, og hvad du ønsker. Det er kunden, der bestemmer – vi er her for at vejlede, rådgive og udføre.

Du er derfor garanteret en ærlig og professionel fagmand, som lægger en dyd i at stille kundens behov tilfreds med kvalitets gulvarbejde.

Ønsker du vores ekspertise og vejledning/rådgivning til dine gulve?
Så tøv ikke med at kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular.

ny gulvlakering af trægulv

Hvad er fordelene ved en gulvlakering?

En gulvlakering er en rigtig god løsning til dine gulve, hvis du ønsker, at det bl.a. skal være:

  • Nemt at holde rent
  • Nemt at vedligeholde i hverdagen
  • Behageligt at træde rundt på
  • Modstandsdygtigt mod fx stole og borde

Med en gulvlakering bliver dit gulv både utroligt slidstærkt, men det ender også med at få et lækkert og eksklusivt look.
Ikke nok med det, så er en gulvlakering også en fornuftig løsning, hvis man gerne vil have at vedligeholdelsen skal være til at overskue.
Dette er muligt, da lakken man påfører gulvet, lægges som en beskyttende hinde, så skidt og støv egentlig bare lægger sig derpå, og ikke sætter sig fast til selve træet i gulvet.

En gulvlakering er specielt en god mulighed hvis du fornyligt er flyttet til et nyt hjem, eller har fået nyt gulv i din egen bolig.  Så er du selv 100% sikker på hvordan gulvet er behandlet, hvordan det vedligeholdes, og hvad det kræver.